Multi Works Termunten

Ook sterk in veegwerk en machinaal onkruid verwijderen !

Kozijnen reinigen.

Het reinigen of schoon maken van kozijnen en beplatingen doen wij met een reinigings- en conserveringsmiddel dat daar specifiek voor bestemd is. Wij gebruiken professionele schoonmaakmiddelen. Alleen op deze manier bent u zeker van een sprankelend schoon resultaat. Ga niet zelf wat proberen met schoonmaakmiddelen die uw gevel of kozijnen kunnen beschadigen, laat het aan ons over, dat is veiliger en goedkoper. Wij reinigen o.a. kunststof kozijnen, beplatingen, gecoate hekwerken e.d.

 Verweerd kunststof kunnen wij schoon maken door het grondig te reinigen en opnieuw te conserveren (waxen)

Kunststof conservering

Uw kunststof panelen en kozijnen kunnen met een 'conserveringsmiddel' (een was achtig product) er als nieuw uit komen te zien. Het beschermingsmiddel dat wij kunnen aanbrengen zal zorgen voor een langdurend schoon blijvend en glimmend oppervlak. Ook het hekwerk van bijvoorbeeld balkons en galerijen kunnen veel langer mee met een conserveringsmiddel. Het aanbrengen van dit middel verwijdert en voorkomt verwering brengt de originele kleur weer terug. Het heeft een zeer gunstig effect op een langdurig behoud van een schoon en glad oppervlak.

  

Voordelen van een kozijn dat behandeld is met een conserveringsmiddel/wax :

het kozijn is water- en vuil- afstotend

mos en algen hechten niet meer op het oppervlak

het maandelijks (schoonmaak)onderhoud is eenvoudiger uit te voeren

het versterkt de kleur / verwijdert  lichte verwering

 

blijft een periode van ten minste 1 jaar uw kunststof optimaal beschermen

 


Polijsten

De meeste kunststof  kozijen gaan jaren mee door de beschermlaag dat het kunststof heeft.

 

Helaas komt het regelmatig voor dat het vuil dat zich jarenlang op uw kunststof kozijnen heeft vast gevreten toch door de beschermlaag heen gaat, waardoor uiteindelijk uw kozijnen zwarte strepen en / of een doffe laag krijgt. Dan kan Multi Clean Termunten uw kozijnen polijsten om zo uw verweerde kunststof kozijnen weer een glans geven.En daar na zullen uw kunststof kozijnen veder behandeld worden met wax om zo de glans te behouden en vuil afstotend blijven zo als boven beschreven.

Verkleuringen

Helaas komt het regelmatig voor dat kunststoffen verkleuren.

Dan kunnen wij deze van Sodan Top Coat voorzien.

Deze zal de kleur en glans weer herstellen en behouden.

Tot wel levens lange garantie op dit produckt.

.

Opbellen
E-mail