Multi Works Termunten

Ook sterk in veegwerk en machinaal onkruid verwijderen !

  Veelgestelde vragen veegbedrijf.

 1. Voor wie werken wij : Wij werken voor Particulieren,Bedrijven en V.v.E`s.
 2. Ik wil graag een offerte. Is deze ook vrijblijvend en kosteloos?: Wij berekenen geen kosten! Voor het maken van onze vrijblijvende offerte`s.
 3. Ik wil graag eenmalig wat laten uitvoeren kan dit ?: Natuurlijk! Wij verrichten werkzaamheden zowel eenmalig als op periodieke basis.
 4. Ik zie door het mos en onkruid de stenen niet meer doen jullie dit ook?: Ook voor het bostelen van onkruid bent u bij aan het juiste adres. Wij zijn in het bezit van verschillende onkruid bostel machine`s van groot naar klein. Voor elke klus hebben wij een passende machine.
 5. Ik heb sierbestrating in mijn tuin en heb last van onkruid maar ik wil geen krassen aan de ondergrond is dit mogelijk?: Dit is zeker mogelijk ! Multi Clean Termunten is 1 van de weinigen die in het bezit is van een tielbûrger TW 42. Door de kunststof draden geeft deze minder tot geen krassen aan de ondergrond.klik hier voor meer informatie
 6. Doen jullie alleen veegwerk?: Onze service en diensten gaan veel verder dan vegen en het borstelen van onkruid alleen. U kunt ook bij ons terecht voor meerdere schoonmaak werkzaamheden. Klik hier voor meer informatie.
 7. Ik wil graag periodiek veeg onderhoudt is dit mogelijk?: Wij kunnen voor u  op de basis van beeld bepalend beleid of op een gewone periodieke basis een veeg plan opstellen waarbij ook het onkruid weg geborsteld wordt. Zo ziet ook uw straat werk er ook altijd netjes en verzorgd uit zonder dat u er naar om hoeft te kijken !
 8. Vegen jullie ook binnen in loodsen,schuren en of in winkelcentra`s?: Ook voor het vegen binnen in loodsen,schuren en of winkelcentra`s bent u bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken over verschillende machine`s die kunnen vegen,schrobben en het opzuigen van stof, modder, slib, afval, bladeren Enzo
 9. Vegen jullie ook voet paden en kleinere opritten?: Wij vegen van voetpad tot oprit.We zijn in het bezit van verschillende veegmachine`s van groot tot klein en van zwaar tot licht zodat we u altijd een passende oplossingen kunnen bieden.
 10. Doen jullie ook bedrijfsvloeren?: Ook voor grote bedrijfsvloeren kunt u bij ons terecht. Wij zijn zelf in het bezit van een grote schrob- zuigmachine die schrobt, veegt en opzuigt in banen van 1.20Mtr ! met een capaciteit tot 13.000m2 per uur. Klik hier voor meer informatie.
 11. Als V.v.E. hebben we water overlast in de (parkeer) kelder van ons gebouw. Kunnen wij hier  mee ook bij jullie terecht?: Dit kan zeker! Hier gebruiken wij onze grote schrob zuigmachine voor. Met een opzuig volume van 350ltr is dit voor ons geen enkel probleem en kunt u bij 24/7 terecht! Klik hier voor meer informatie.
 12. Vegen jullie ook bouwplaatsen en of andere tijdelijk accommodaties en bouw projecten?: Wij vegen ook bouwplaatsen en tijdelijke accommodaties en of bouw projecten. Wij kunnen volgens afspraak periodiek komen te vegen om de overlast voor u en de omwonenden zo nihil mogelijk te houden.
 13. Doen jullie ook spoed klussen?: Heeft u een spoed klus? of het is een raar tijd stip bij ons kunt u 24/7 terecht voor noodgevallen!
 14. Ik heb een afspraak alleen ik ben verhinderd kan deze keer ook overslaan of verzetten?: Ja dit is geen enkel probleem! Mits u minimaal 24 uur voor uw afspraak dit aan geeft. Mocht dit niet het geval zijn dan kunnen er kosten aan verbonden zijn voor de geplande tijd.
 15. Wat doen jullie met het opgeveegde afval?: Het opgeveegde afval kan bij u in een daar voor bestemde container gestort worden. Of wij kunnen dit voor uw afvoeren en zullen wij er voor zorg dragen dat het opgeveegde afval op juiste manier verwerkt zal worden. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden.
 16. Kan ik na de werkzaamheden nog onverwachte kosten ontvangen: Nee! Van tevoren wordt duidelijk met u de te uitvoeren werkzaamheden besproken. Hier op krijgt u van ons een vaste prijs zodat u duidelijk weet van tevoren waar u aan toe bent.
 17. Er is toch onverhoopt extra werk: Mochten we toch tijdens de werkzaamheden onverhoopt op extra werk stuiten zal dit eerst duidelijk met u worden overlegd.
 18. In welke omgeving wij werken : Wij voeren werkzaamheden uit in de 3 noordelijke provincies.
 19. Betalen: Bij Particulieren werken wij a contant voor Bedrijven, Instellingen,en voor V.v.E.`s rekenig op aanvraag.
 20. Ik zou graag meer informatie willen weten van bepaalde diensten: Als u over de website surft zult u verschillende links tegen komen. Door hier op te drukken wordt er meer informatie weer gegeven van de betreffende dienst of product.
 21. Waar vind ik jullie algemene voorwaarden ?: Deze kunt u hier vinden.
 22. Mocht u nog een vraag hebben en deze staat er niet tussen?: Neemt u dan gerust contact met ons op.
Opbellen
E-mail