Multi Works Termunten

Ook sterk in veegwerk en machinaal onkruid verwijderen !

Welkom bij Multi Works Termunten.

Gladheidsbestrijding en Veegbedrijf

 

Naast het reguliere schoonmaakwerk is Multi Clean Termunten in 2017 verder uit gebreid met gladheidsbestrijding en een veegbedrijf voor het vegen, schrobben en zuigen van verschillende grond oppervlakten binnen en buiten. Dit voeren wij uit voor bedrijven,Particulieren en V.v.E.,s. Of u nou gewoon een oprit heeft waar onkruid of mos uit verwijderd moet worden ? Of u heeft een loods waar de vloer een keer goed geschrobd moet worden? Dan bent u bij Multi Clean Termunten aan het juiste adres ! 

Wij verzorgen diverse veegwerkzaamheden voor particulieren, Bedrijven,V.v.E.`s en Instellingen.

Dit doen wij zowel periodiek als eenmalig. 

Veegwerk.

Wij zij in het bezit van diverse maten veegmachines. Onze kleinere veegmachines zijn uitermate geschikt voor het vegen van voetpaden,fietspaden,parkeergarages en binnensteden en winkelcentrums. De 4 kub’s machines worden ingezet voor het vegen van bedrijfsterreinen, gemeentelijke wegen, wij zijn 24/7 beschikbaar voor  calamiteiten, moddersporen, etc. Afhankelijk van de vraag van de klant wordt het meest efficiënt materieel ingezet.

24/7 Zijn wij beschikbaar voor calamiteiten.

Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor calamiteiten. Dus heeft u met spoed een veegmachine of een schrob/zuigmachine nodig of een strooiwagen? Neem dan gerust contact met ons op !

Onkruidbestrijding.
Voor het verwijderen van onkruid kan een onkruidborstelmachine ingezet worden. Deze onkruidborstelmachine is klein, wendbaar en zeer krachtig. Bij lichtere onkruidgroei kan bij een veeg-, zuigmachine op de 3e borstelarm een onkruidborstel gemonteerd worden. Ideaal voor het onkruid verwijderen en gelijktijdig opzuigen van onkruid in goten en op stoepranden.

Wij verwijderen snel en grondig het onkruid, ook op plekken waar normale machines niet bijkomen.

Evenementenreiniging.

Ook kunnen de schoonmaak van uw evenement verzorgen, groot of klein, gras of beton, binnen of buiten. Voor ons geen probleem!

Na afloop van uw evenement reinigen wij uw terreinen machinaal met onze machines in diverse afmetingen. Blazers blazen het afval bij elkaar waardoor de machinale reiniging sneller kan plaatsvinden. Uw verharding kan naderhand eventueel met een hogedruk koud/heetwater reinigingsmachine gereinigd worden. Onze medewerkers staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar.

Bouwservice.

Wij zijn ook actief in de bouw !

Volgens afspraak kunnen wij voor u. Het periodieke veegonderhoud verzorgen op en rond  uw bouwplaats.

Tevens kunnen wij indien gewenst ook het afval opruimen op de bouwlocatie en dit op een verantwoorde wijze afvoeren.

Ook kunnen wij de opleveringsschoonmaak voor u verzorgen en de ramen wassen. Normaal worden bouw projecten "bezemschoon" opgeleverd.Dit houdt echter niet in dat alle bouwstof verwijderd wordt. Indien nodig kunnen wij voor u ook de vloeren reinigen met onze schrob/zuigmachine.

Gladheid bestrijding.
Tijdens de winterperiode verzorgen wij een winterdienst. Dit varieert van een strooidienst tot sneeuwruimen en het verwijderen van ijs. Verder beschikken wij over een eigen zoutopslag.

                                        (klik hier voor)

                 Onze machines. 

Opbellen
E-mail