Multi Works Termunten

Ook sterk in veegwerk en machinaal onkruid verwijderen !

Reinigen en Impregneren van Gevel en of Dak.


Reinigen van gevel en of dak.

Gevels en daken kunnen door weersinvloeden, vervuiling en bijvoorbeeld vogelpoep en algen hun uitstraling verliezen en er erg verwaarloosd uit gaan zien.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van gevels en daken. Uw dak en of gevels  krijgen weer een mooie uitstraling waardoor uw woning of bedrijfspand er ineens weer een stuk frisser uitziet.

 

Het schoonmaken van gevels en daken doen wij als volgt : eerst spuiten we het te reinigen object in met een anti algen middel en dan spuiten we met hoge druk uw dak schoon.  We zorgen er daarbij wel voor dat hierbij geen lekkages ontstaan, dat de pannen niet beschadigen voegen gespaard worden en dat afdichtingen, zoals bij nokvorsten, in tact blijven.


Een gevel en of dak impregneren heeft als gevolg dat de muur of dakpan  geen water meer doorlaat. Impregneren betekent letterlijk het doordringen van een materiaal (de muur) met een andere stof (de impregneer).

Het wordt vaak gedaan bij gevels en of daken waar veel vocht problemen zijn . En snel veel alg of schimmel op of in zit.


 

Met andere woorden: het materiaal waar impregneer van gemaakt is dringt door tot in de stenen of het hout waarvan de wand gemaakt is. Vervolgens dicht het impregneer materiaal de de poriën van de muur waardoor er dus geen vocht meer naar binnen kan.Over het algemeen doe je het gevel impregneren voor de volgende doeleinde:

  • De gevel waterafstotend maken
  • Doordat de poriën afgesloten worden is de muur waterafstotend.
  • schimmelwerend maken, Er komt geen vocht meer naar binnen, dit maakt de muur schimmelwerend.
  • brandvertragend maken, impregneer is brandvertragend. Er zit een brandvertragende stof doorheen die het wonen direct een stuk veiliger maakt.
  • Bescherming tegen zure regen, U kunt bijvoorbeeld u stenen of zelfs standbeelden beschermen tegen zure regen.
  • graffiti werende muur, Doordat er een laagje over de muur komt is de graffiti die wordt aangebracht gemakkelijk te verwijderen.

Prijs van impregneren

U leest hier zelf dat de gevel impregneren eigenlijk alleen maar voordelen kent. Bovendien zijn de kosten van een dak en of gevel impregneren  helemaal niet hoog. 

Neem contact op voor advies en een offerte.

Milieuvriendelijk.

Wij werken wij met een milieu vriendelijk impregneermiddel. Deze is op waterbasis in plaats van op siliconen basis gemaakte gevel impregneer middelen. Het spreekt voor zich dat waterbasis veel beter voor het milieu is.


 

Opbellen
E-mail