Multi Works Termunten

Ook sterk in veegwerk en machinaal onkruid verwijderen !

 Hogedrukreiniging

Reinigen onder hogedruk is een perfecte en goed doorontwikkelde methode om op een milieuvriendelijke manier te reinigen. Onder hogedrukreiniging verstaan we het schoonspuiten van oppervlaktes en objecten met behulp van een zeer krachtige waterstraal met eventueel een toevoeging in het water. Wij zijn zeer deskundig op het gebied van hogedrukreiniging en we maken gebruik van de nieuwste technologie. U kunt bij hogedrukreiniging onder andere denken aan:

Gevelreiniging
Een vervuilde gevel heeft een smoezelige uitstraling en aangekoekt vuil tast de gevel aan. Dit is goed te voorkomen door periodieke gevelreiniging. Om schade aan de voegen te voorkomen is het van belang dat de hogedrukreiniging op professionele manier wordt uitgevoerd. Wij hebben daarvoor de expertise én de juiste apparatuur.

Galerijvloeren en trappen
Vloeren en trappen horen vrij te zijn van bijvoorbeeld smeer- en olievlekken in verband met de veiligheid. Door hogedrukreiniging van heet water gecombineerd met een reinigingsmiddel houden wij uw vloeren en trappen veilig en netjes.

Bestrating
De aanslag van algen kan een straat of terras akelig glad en gevaarlijk maken. Door hogedrukreiniging met heet water spuiten wij de bestrating weer schoon.

Kleedkamers
Een kleedkamer op een sportvereniging is een broeinest van bacteriën. Wij zorgen met onze hogedrukapparatuur dat de kleedkamers snel en zorgvuldig worden schoongespoten.

Machines
Machines kunnen vervuild raken met olie, smeer en vet. Wij reinigen uw machines met behulp van hogedrukreiniging zodat u en uw machines veilig door kunnen werken. Hogedrukreiniging 

Opbellen
E-mail