Multi Works Termunten

Ook sterk in veegwerk en machinaal onkruid verwijderen !

Dakkapel reinigen

Uw kunststof dakkapel weer als nieuw!Een dakkapel is een geweldige uitvinding en geeft u extra ruimte in uw woning! Helaas is de dakkapel ook een echte vuilvanger, maar doordat de dakkapel zich op grote hoogte bevind word deze vaak vergeten. Misschien durft u zelf de ladder niet meer op en heeft u niet de juiste materialen om deze gevaarlijke klus zelf uit te kunnen voeren. Uiteindelijk word de dakkapel aan zijn lot over gelaten en zorgt weer en wind ervoor dat de staat van uw dakkapel er op achteruitgaat.     

De meeste dakkapellen hebben trespa en of kunststof beplatingen die jaren meegaan door de beschermlaag die de trespa en of kunststof beplating heeft.

Helaas komt het regelmatig voor dat het vuil dat zich jarenlang op de dakkapel heeft vast gevreten toch door de beschermlaag heengaat, waardoor uiteindelijk de dakkapel nieuwe beplatingen nodig heeft of geschilderd moet worden. Ik raad u dan ook aan om uw dakkapel minimaal om de 2 jaar te reinigen of dit te laten doen om zo grote kosten te kunnen voorkomen.

  
Multi Clean Termunten     Uw dakkapel reiniging specialist !

Opbellen
E-mail